Van 17 tot 20 oktober gaat in Nantes het europees kampioenschap bakkerij door,Les Pellons d'or. Ons land zal vertegenwoordigd worden door: Categorie brood : Jorne Mens Viennoisserie : Ammelie Van Hees Sierstuk : Kenneth Van Hoesen Coach : Dirk Devriendt, Stijn Vanderdonck, Stefan Vandaele jurylid...
Bestuursverslag 15/09/2021 bij Benny Swinnen
Bestuursverslag 16/02/2022 bij Benny Swinnen april 2022 apr 19 19 april 2022 Bestuursvergadering bij Geert Bossuyt Geert Bossuyt, Oosterseweg Ekeren, Antwerpen 2180 België Bestuursverslag 16/02/2022 bij Benny Swinnen Meer weten »
Ben ik goed bezig ? Een vraag die ons allemaal toch een beetje bezig houdt. Onder deskundige begeleiding van Carl Theys worden volgende dingen besproken: * Inleiding en ben ik rendabel bezig ? * Hoe uw rentabiliteit berekenen in een vennootschap + cashflow berekening ?...
Met hun deelname aan de Pellons d'or 2021 te Nantes hebben Ammelie, Jorne en Kenneth laten zien dat ze wel degelijk bekwame vakmensen zijn. Voor de clubleden doen zij hun wedstrijd nog eens in verkorte versie over. Zeker de moeite waard om langs te komen...
Bestuursverslag 05-07-2022 29 augustus 2022 Jaarlijkse BBQ Het Notelaarshof, Waaienberg 48 Opwijk, Brabant 1745 België Na het succes van vorig jaar, organiseren wij ook dit jaar terug een BBQ voor de leden. Omdat we al 2 jaar achter elkaar geen Banket hebben gehad, zullen wij...
Na het succes van vorig jaar, organiseren wij ook dit jaar terug een BBQ voor de leden. Omdat we al 2 jaar achter elkaar geen Banket hebben gehad, zullen wij tijdens dit event onze nieuwe leden introduceren. Deelname is gratis, inschrijving is wel verplicht. https://richemontclub.be/wp-content/uploads/2022/05/bbq-2021.mp4#t=2,10...
https://richemontclub.be/wp-content/uploads/2022/05/irc.mp4 Neem contact op met het bestuur om meer inlichtingen en inschrijving.
Renard Bakery ligt op het drukke, kosmopolitische Fernand Cocqplein, in hartje Elsene. De hele wereld trekt hier voorbij en komt proeven van het assortiment rustieke desembroden en artisanaal gebak en patisserie. Laurent en Sophie namen de oude bakkerij over in 2015 en ‘toverden die om...
Bestuursvergadering 22/09/2022