Intro demo Didier Depotter en Paul Roothooft

Laden Evenementen

Intro demo Didier Depotter en Paul Roothooft

19 jun 2023

Banketbakker van vader op zoon

Brood & Banket Depotter - Korbeek-Lo (Bierbeek) - HistoriekMarc Depotter werd geboren te Oudergem op 11 maart 1957. Zijn ouders hadden een boerderij in Jezus-Eik vlak naast het Zoniënwoud. Hij hielp graag thuis mee op de boerderij of in het restaurant bij hen in de buurt. Daar ging hij tijdens de schoolvakanties maar al te graag een handje toesteken, vooral dan in de afdeling desserts en gebak. Op twaalfjarige leeftijd ging Marc naar de vermaarde bakkersschool CERIA in Anderlecht. Op zeer jonge leeftijd had hij slechts één droom: later een eigen zaak opstarten.

Deze droom werd realiteit toen hij in 1978, samen met zijn echtgenote Anny, een een brood- en banketbakkerij overnam op de Tiensesteenweg in Korbeek-Lo. Vele investeringen en verbouwingen volgden elkaar op totdat in 2001 zoon Didier eveneens mee in de zaak kwam.

Versheid en kwaliteit

Ondertussen is Didier een volwaardig medewerker geworden. Met volle overtuiging zet hij de zaak van zijn ouders verder. Mede dankzij zijn inzet is bakkerij Depotter een begrip geworden in de regio.

De geselecteerde grondstoffen waarmee onze producten bereid worden zijn steeds van de hoogste kwaliteit, zodat het eindproduct werkelijk onberispelijk kan genoemd worden. Versheid en kwaliteit worden bij ons steeds hoog in het vaandel gedragen. Net dat onderscheidt ons. In 2001 hebben wij onze winkel volledig vernieuwd tot een grote, moderne verkoopruimte waar onze producten volledig tot hun recht komen.

 

Graag inschrijven met vermelding ” introdemo Didier Depotter en Paul Roothooft”

 

  Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

  Gegevens

  Datum:
  19 juni 2023
  Tijd:
  13:30 - 18:00
  Evenement Categorieën:
  ,

  Locatie

  Bakkerij Depotter
  Tiensesteenweg 109
  Korbeek-Lo, Vlaams-Brabant 3360 België
  + Google Maps
  Bekijk de site van Locatie

  Organisator

  Richemontclub België
  Bekijk de site van Organisator