Bestuursvergadering Johan Buelens
Bakkerij Buelens overwinningsstraat 150, Willebroek, Antwerpen, BelgiëVerslag bestuursvergadering 28/03 te Sint Niklaas
Verslag bestuursvergadering 28/03 te Sint Niklaas
Banketbakker van vader op zoon Marc Depotter werd geboren te Oudergem op 11 maart 1957. Zijn ouders hadden een boerderij in Jezus-Eik vlak naast het Zoniënwoud. Hij hielp graag thuis mee op de boerderij of in het restaurant bij hen in de buurt. Daar ging...
Bestuursverslag 27/06 bij Sus Mens
Naar jaarlijkse traditie organiseren wij ook dit jaar op de laatste maandag ( 28/08/2023) van augustus onze barbeque voor de leden. Deelname is gratis, inschrijving is wel verplicht. https://richemontclub.be/wp-content/uploads/2022/05/bbq-2021.mp4#t=2,10 Schrijf u in via onderstaand formulier. Vermeld duidelijk uw naam en aantal personen.
Porgramma IRC Luxemburg ( engels) Programma IRC Luxemburg ( frans) Naarjaarlijkse gewoonte gaan in september de Internationale Richemontdays door.We starten met een voorzittersvergadering op vrijdag.Daarna zijn er allerlei activiteiten voorzien voor de internationale leden.Druk op de knop voor het volledige programma.
Schrijf u hier in voor deelname aan de pre-selectie van het Belgisch kampioenschap bakkerij 2024 tijdens Broodway 2023 te Kortrijk inschrijvingsformulier Reglement Règlement Formulaire d’inscription
DEMO EINDEJAARSGEBAK De leden die een stage gevolgd hebben zullen elk een deel van het gebak maken en presenteren. Een sylabus met alle recepten zal aanwezig zijn.Ondertussen zal ook Johan Coene een kleine demo over brood met desem geven.
Bestuursvergadering bij Benny Swinnen 22/08
Bestuursvergadering bIJ sUS mENS Bestuursvergadering bij Johan Buelens 03/10
Ambachtelijke speculaas sinds 2012 Onder dat motto haalt Meester speculaasbakster Erika Vanvuchelen iedere dag kraakverse speculaas tevoorschijn uit haar oven. Of het nu gaat over een speculaasje voor elke dag of gepersonaliseerde speculaas : Ambachtelijke Speculaasbakkerij Vanvuchelen is dé referentie als...
Chocolaterie Darcis Jean-Philippe Darcis, Ambassadeur van Belgische Chocolade en pionier van de Macaron in België is, net als zijn goddelijke creaties, subtiel, genereus, hebzuchtig en gepassioneerd. Het was eind jaren 2000 dat Jean-Philippe Darcis aan het bitterkoekjesavontuur begon. Toen waren ze al trendy bij onze Franse buren. Pierre...
Iedereen is welkom op onze voorjaarsdemo. Tijdens deze demo willen we dat iedereen een eigen product meebrengt, samen met het bijbehorende recept. Het product kan een thema hebben zoals Pasen, een zomers gebak, ... Het product is vrij te kiezen (gebak, brood, speculaas, ...).Na de...